Kata tüntetés

6 hours agoA kata módosítása ellen kezdődött tüntetést kedden délelőtt. 8 hours agoA kata átalakítása ellen ellen tiltakozók kedd délelőtt 10 órára tüntetést szerveztek a parlament elé a Kossuth térre majd a Margit hídhoz vonultak.


Pin On Receptek Foetelek

1 day agoTüntetés lesz a Kossuth téren a KATA-s vállalkozások kinyírása miatt.

. Hídfoglalások és tüntetés a fővárosban. Az Országgyűlés 120 igen 57 nem és egy tartózkodás mellett fogadta el a törvénymódosító. Január 1-je óta az egyik legkedvezőbb adózási mód.

2 hours agoHidegen hagyta a kormánypártot a tüntetés elfogadták a kata kivégzését. 8 hours agoSpontán tüntetést szerveztek kedd délelőtt 10 órára a Kossuth térre miután hétfőn benyújtotta a kormány a kata szigorításáról szóló törvényjavaslatotA Parlament előtt. A tüntetés Facebook-eseményén kedd délelőttig közel háromezren jelezték részvételi szándékukat.

Tüntetést szerveztek kedden délelőtt a Kossuth Lajos térre Ne szavazd meg jeligével a kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló törvénymódosítás amelyet hétfőn nyújtott be a kormány a Parlamentnek ellen. 4 hours agoAzok akik nem kívánnak élni az új kata lehetőségével választhatják az átalányadóra váltást is amely 2021. Lezárták a Margit hidat demonstráció miatt ezért több járat is terelve vagy rövidebb útvonalon jár - közölte a Budapesti Közlekedési.

9 hours agoA tüntetés előzménye hogy a kormány 18 millió forintra emeli a kata éves bevételi értékhatárát illetve a törvényjavaslat szerint a továbbiakban a tervek szerint szeptembertől. A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek az új kata törvényt amely továbbra is alacsony összegű kevés. A Kossuth téren tüntető tömeg kettészakadt a Margitszigetnél és a Jászai Mari térnél blokkolják a híd forgalmát.

9 éves a legutóbbi áldozat reggeli. Szeged is the third largest city in Hungary its home to the famous Hungarian paprika and its often called the city of sunshine. 11 hours agoNagy tüntetés a kata mellett leállt a forgalom a Margit hídon.

8 hours agoA kata módosítása ellen tüntettek a Parlament előtt. A kormány hétfőn terjesztette ki a kata. Spontán tüntetés az új kata-törvény ellen címmel szervezett demonstrációt egy civil kedd délelőtt tíz órára a.

Erősödött kedd reggelre a forint. Ezek a kategóriák is. Lezárták a margitszigeti bejárónál valamint.

A parlamenti napirend szerint épp ekkor került sor. Kedden fogadhatják el a kata adónem teljes átalakításáról szóló törvényt az országgyűlésben ez ellen demonstrálnak az Országház előtt. 9 hours agoA Kossuth téren tüntetnek az új kata-törvény ellen - élő.

A katás adózás kivégzése ellen lesz ma tüntetés Budapesten. A spontán tüntetés iránt 16 ezren érdeklődtek Facebookon. A belváros forgalmát így teljesen.

Amíg a Parlamentben zajlik a KATA-törvény módosításának vitája a tervezett változtatások ellen tűntetők immár a. 14 hours agoEddig közel 14 ezer ember jelezte hogy érdekli az esemény. A tiltakozók a Kossuth téren gyülekeztek majd a Margit hídra vonultak és lezárták.

8 hours agoKedden délelőtt 10-re tüntetést szerveztek az Országház elé a kisadózók tételes adójának kata drasztikus reformja miatt. Innen a tüntetők egy csoportja az. Fontos közlemény a BKK-tól.

Január 1-je óta az egyik legkedvezőbb adózási mód. Kata-tüntetés Szerdán is lesz katás tüntetés a Momentum szervezi. A tüntetés hivatalosan 10 órakor kezdődött ekkor több százan voltak a.

A Momentum a keddi hídfoglalások után szerdán a Kossuth-térre várja a tüntetőket. 8 hours agoTüntetés szerveződik az új kata ellen a Parlament elé A Margit hidat már délelőtt teljes egészében blokád alá vonták a tüntetők. 4 hours agoAzok akik nem kívánnak élni az új kata lehetőségével választhatják az átalányadóra váltást is amely 2021.

A katások ellehetetlenítése ellen tiltakozók a Kossuth térről a Margit hídra vonultak délelőtt.


Pin On Varosi Kurir


Pin On Tesztas Etel


Hrozova Erzsebet 1956 Os Hosok Movie Posters Poster Art


Anthony Capella Idezet Kave Anthony Quotes Coffee


Pin En Food Inspirations


Dan Millman Idezet The Girl Effect Dan Millman Servant Leadership


Pin On Mas Olvasnivalo


Idezet Elet Felelem Vidamsag Kuzdelem Natural Landmarks Landmarks Nature


King Matthias Of Hungary B 1443 Also Known As Matthias Corvinus Hungary History Hungary History


Pin By Kitti Andrea Lovas On Vicces In 2022 Funny Memes Humor Funny


Benedek Tibor Ez Igazi Magyaros Vizilabda Volt Water Polo Sport Icon Coat


Im Herbst 1956 Fluchteten Rund 180 000 Ungarn Wien Vienna 1956 Autumn 180 000 Refugees From Hungary Budapest Refugee Refugee Crisis


Pin By Adrienn On Vicces Jokes Humor Try Not To Laugh


Pin On Teszta


Milanoi Sertesborda Rengeteg Sajttal Osszesutve Street Kitchen Food And Drink Macaroni And Cheese Food


Egy Kis Humor Place Card Holders Humor Funny Pictures


Egy Orszag Pontosabban Egy Orszag Jobb Erzesu Resze Haborog A Vak Weszely Erno Mind A Kormany Mind A Kezivezerelt Nyugdijas Kommando Altali Megalazasan Te


14555787 664a10f88ad20af528aa8488e25b18ce Wm Gif 727 727 Fictional Characters Character


Pin By Blasko Borbala On Benedek Tibor Water Polo Mr Sports

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel